• 0767.55.88.00 | 0765.37.88.47
 • Asistenta rutiera

  Asistenta rutiera A24 te ajuta in caz de pana sau accident prin depanare la locul incidentului sau tractare, transport persoane si reparatie in service, pe durata careia iti oferim masina la schimb sau cazare, iar daca nu reusim sa-ti reparam masina in 48 ore, efectuam repatrierea vehiculului si a persoanelor.

  A24 vegheaza permanent! Functioneaza in regim continuu de timp, pregatit la orice moment, pregatit sa-ti redea mobilitatea!

  269.00 Lei (Preturile sunt in Ron si contin TVA!)

  Servicii incluse

  Mie si familiei mele ne place sa calatorim cu masina prin Romania si Europa, avantajul mobilitati ne ofera confort. Pentru asta plecam la drum linistiti stiind ca orice s-ar intampla cu masina noastra indiferent de unde ne aflam noi nu avem griji in plus.

  Autovehiculul meu este eligibil daca

  • este autoturism de pasageri, pana în 7 locuri fara limita de varsta sau kilometri, inmatriculat in Romania avand inspectia tehnica periodica (ITP) efectuată la momentul completarii formularului de inregistrare A24;
  • are masa maxima admisa a ansamblului 3500 kg, lungimea maxima 7000 mm, inaltimea maximă 2400 mm. Autovehiculele eligibile pot tracta remorci avand lungimea maxima de 9000 mm, latimea maxima de 1900 mm masa 750kg;
  • nu este autoutilitara sau autovehicul utilizat pentru transportul de marfa sau persoane.

  Aria de acoperire este intreg teritoriul Romaniei si Europei.

  Perioada de valabilitate: 365 de zile.

  Cat costa si ce trebuie sa fac mai departe?

  Pretul este: 269 lei cu TVA inclus, tot ce trebuie sa faci este sa completezi cateva informatii iar produsul tau se va inregistra. Dupa finalizarea platii produsul tau va deveni activ in termen de 48h. Mai departe, pentru ca iti va fi de ajutor salveaza numarul nostru de call center 0372.500.000, ori de cate ori ai nevoie de ajutor apeleaza numărul si unul din colegii nostri iti vor veni in ajutor.