Autoturisme la comanda

Comanda autoturismul dorit

Impreuna cu unul dintre consultantii nostri cu o larga experienta in achizitionarea si evaluarea autoturismelor, veti cauta si identifica oferta cea mai apropiata de nevoile Dvs., pe unul dintre site-urile noastre de licitatii dedicate dealerilor auto, fie din Romania, fie din Europa. Achizitionand autoturismul in acest mod si nu de pe piata libera, putem avea garantia unei achizitii transparente, fara vicii ascunse si cu o descriere detaliata a tuturor eventualelor defectiuni, zgarieturi sau semne de uzura. Totodata garantam pentru auteticitatea rulajului si a starii autoturismului, atat tehnica cat si estetica.

Dupa identificarea autotursimului va vom emite o factura proforma, Dvs. avand posibilitatea de a ne achita un avans de 20% sau pentru o reducere a pretului cu 300 euro o puteti achita integral. Termenul standard de livrare este de 14 zile, termenul de livrare putand fi afectat daca in acest interval sunt sarbatori legale sau zile libere legale.

Odata ajuns autoturismul, echipa noastra va va verifica autoturismul inainte de livrare, va vom obtine numerele provizorii pentru a putea ridica autoturismul si ne vom ocupa de inmatricularea definitva a acestuia.

Toate autoturismele noaste sunt transportate cu transportatori autorizati care prin contractul cu noi sunt obligati sa detina asigurare pe marfa transportata care sa acopere valoarea integrala autoturismului.

Image Not Found
Image Not Found

Achizitionare

SabAuto va poate cumpara autoturismul Dvs. actual la un pret real, cu plata integrala. Pentru acest serviciu este necesar sa faceti o programare telefonica sau prin e-mail, sa va prezentati la sediul nostru cu autoturismul curat, cu toate documentele si cheile contact.

In urma unei evaluari care nu dureaza mai mult de 30 min, vom sabili pretul de piata al autoturismului, iar daca oferta noastra va surade, va vom putea efectua plata in maxim 1 ora. Pentru acest lucru este necesar ca proprietarul sa fie prezent si sa detineti un cont bancar. In cazul persoanelor juridice este solicitata prezenta administratorului si deasemenea de stampila societatii.

Top