• 0767.55.88.00 | 0765.37.88.47
 • Finantare persoane fizice

  Oferim finantare pentru persoane fizice si juridice cu avans incepand de la 15%, pe loc doar cu cartea de identitate, perioada de finantare fiind intre 2 luni si 5 ani. Avem variante de finantare pentru Dvs. chiar daca lucrati in afara Romaniei, in MAI - MAPN, la stat, in mediul privat sau aveti venituri din alte surse (chirii, dividente sau orice alta sursa de venit, in acest caz vom avea nevoie de o declaratie notariala in locul adeverintei de venit). Pentru a accesa un astfel de credit, varsta trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 80 ani la terminarea creditului, sa fiti cetatean Roman, sa detineti carte de identitate de Romania.

  Ocire tip de credit veti accesa trebuie sa aveti in vedere faptul ca puteti rambursa oricand creditul si a achita suma imprumutata cu un comision de plata anticipata de 1%, de exemplu pentru un credit de 10.000 Euro, comisionul de plata anticipata este 100 Euro.

  Puteti pleca cu autoturisum dorit in 4 ore. Documentele solicitate le puteti trimite scanate pe adresa noastra de e-mail (office@sabauto.ro), Whatsapp sau iMessage. Ne puteti completa formularul din josul paginii si va vom contacta noi.

  Putem accepta ca avans autoturismul Dvs. actual daca acesta nu este mai vechi de 12 ani si nu are un rulaj mai mare de 220.000 Km, indiferent de producator. Pentru a putea folosi aceasta optiune este necesar sa ne trimiteti poze cu autoturismul Dvs. clare, din exterior (din 4 colturi si fata automobilui), din interior, cu cartea autoturismului si sa ne dati detalii cum sunt, rulaj, provenienta, probleme actuale si detalii legate de reviziile facute in ultimul, pe whatsapp sau e-mail, sau sa veniti cu autoturismul la sediul nostru. Evaluarea dureaza maxim 30 minute.

  Informati ultile (in functie de locul de munca)

  Daca locul Dvs. de munca este in alta tara avem nevoie de copie a contractului de munca, copie dupa cartea de identitate si dovada incasarii salariului pentru ultimele 12 luni , extras de cont sau fluturasii de salariu (pentru a accesa un credit trebuie sa fiti angajat de minim 3 luni). Vom avea nevoie sa ne completati doua formulare, doua acorduri de verificare la ANAF si Biroul de Credite pe care le puteti descarca de pe pagina noastra din sectiunea DESCARCA DOCUMENTE.

  Aprobarea creditului dureaza maxim 1, pentru o aprobare avem in schimb nevoie de documentele solicitate mai sus, inclusiv acordurile de verificare.

  Avansul minim este de 15% iar in cazul in care aveti istoric negativ in biroul de credite avansul paote sa creasca la 30%. Pentru a accesa un astfel de credit, varsta trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 80 ani la terminarea creditului, sa fiti cetatean Roman, sa detineti carte de identitate de Romania.

  Orice tip de credit veti accesa trebuie sa aveti in vedere faptul ca puteti rambursa oricand creditul si a achita suma imprumutata cu un comision de plata anticipata de 1%, de exemplu pentru un credit de 10.000 Euro, comisionul de plata anticipata este 100 Euro.

  Puteti pleca cu autoturisum dorit in maxim 4 ore. Documentele solicitate le puteti trimite scanate pe adresa noastra de e-mail office@sabauto.ro, Whatsapp sau iMessage. Ne puteti completa formularul din josul paginii si va vom contacta noi.