• 0767.55.88.00 | 0765.37.88.47
 • Garantie STANDARD sau EXTINSA CarGarantie

  Cumpararea unui vehicul reprezinta ceva deosebit. Noi dorim ca achizitia sa va aduca bucurie timp indelungat. Un aspect important il constituie siguranta in orice calatorie. Cu produsele de garantie de la SabAuto si CarGarantie sunteti protejat in mod eficient fata de costurile de reparatii neasteptate. Acceptati oferta noastra si cereti dealerului dumneavoastra o garantie CarGarantie.

  Cumpararea vehiculelor rulate este o chestiune de incredere. Din acest motiv dealerul dumneavoastra auto nu face nici un fel de compromisuri. Vehiculul dumneavoastra a fost verificat cu grija si pregatit in mod profesional. Dar chiar şi atunci cand este ingrijit cu atentie, este posibil sa fie nevoie de reparatii. Pentru a nu ramane in pana de bani din cauza costurilor de reparatii neprevazute, va facem urmatoarea oferta: Cu garantia pentru vehicule rulate de la CarGarantie sunteti protejat in mod eficient fata de surprizele financiare.

  SabAuto ofera Garantie Standard pentru motor si cutia de viteze timp de 6 luni, fara anexe si consumabile sau Garantie Extinsa CarGarantie.

  Termeni si Conditii Sab Auto Termeni si Conditii CarGarantie

  Preturi Garantie Extinsa