• 0767.558.800 | 0784.448.811
 • Pentru mai multe informatii, consultati sectiunea garantie.

  Acorda-ti linistea si siguranta calatoriei tale cu masina.

  “Sunt tanar, la inceput de drum. Sunt intotdeauna raspunzator pentru ceea ce fac. imi place sa-mi port singur de grija.

  Muncesc mult pentru ca vreau sa traiesc asa cum imi doresc. Mi-am cumparat masina pe care mi-am dorit-o. Cu ea vreau sa calatoresc sa vad multe locuri.

  In sfarsit, sunt in concediu nerabdator sa ajung acolo unde doresc. Sunt sigur ca nimic nu ma va impiedica sa ajung la destinatia mult visata. De ce? Pentru ca am avut grija sa-mi procur siguranta calatoriei. In cazul in care masina mea va pati ceva, voi fi rapid asistat, si-mi voi continua calatoria... precum drumul in viata.”

  mai multe detalii

  Ne vom ocupa de inmatricularea definitiva in Judetele Bucuresti si Ilfov, durata standard fiind de aproximativ 14 zile, timp in care puteti circula cu numere provizorii daca este cazul, pe care le eliberam in momentul achizitionarii. Noi ne vom ocupa de toate procedurile de inmatriculare necesare inclusiv omologarea RAR.

  Va putem emite in cateva momente o polita RCA, CASCO sau Asigurare de Asistenta Rutiera pentru intreaga Europa, la cele mai mici preturi, online, fara sa fie necesar sa va deplasati la sediul nostru.

  Putem livra autoturismul achizitionat oriunde in Romania in termen de 7 zile pentru un cost general de 500 RON. Toate autoturismele noaste sunt transportate cu transportatori autorizati care prin contractul cu noi sunt obligati sa detina asigurare pe marfa transportata care sa acopere valoarea integrala autoturismului.

  Doresti sa iti vinzi autoturismul fara batai de cap? Te putem ajuta ! Cu acest serviciu iti putem promova si vinde autoturismul in parcul nostru auto. Pentru acest lucru este necesar sa faceti o programare pentru o constatare tehnica si o evaluare a autoturismului, pentru a stabili pretul corect al acestuia. In acel moment iti putem face o oferta pentru vanzarea directa catre noi sau va putem promova autoturismul cu pretul dorit de Dvs. contra unui comision de 300 euro din pretul obtinut.

  Conditiile noastre sunt ca autoturismul sa nu fi fost implicat intr-un accident, rulajul afisat in aparatele de bord sa fie autentic iar autoturismul sa nu constituie actul unui litigiu, practic sa fiti proprietar cu drepturi depline. In momentul introducerii autoturismului spre vanzare in parcul nostru va vom solicita un certificat fiscal, un cont bancar si documentele autoturismului in origninal (CIV si certificat de inmatriculare), acestea fiind preluate de noi in baza unui proces verbal de predare-primire.